top of page

Snemalna ekipa "The Great War" iz YouTube prihaja v dolino Soče

Tokratni prispevek se sicer ne nanaša neposredno na projekt NETWORLD, kljub temu pa obuja spomin na dogajanje v času 1. svetovne vojne in hkrati opozarja na to stoletno dediščino. Predstavljamo vam zanimivo spletno stran, na kateri lahko po tednih spremljate, kaj se je dogajalo pred natanko 100 leti, ko je po svetu in tudi pri nas vihrala prva svetovna vojna.

Hkrati vse oboževalce obveščamo, da bo snemalna ekipa The Great War iz 18. septembra 2017 obiskala tudi Slovenijo, kjer bo na Kobariškem posnela oddajo o nepozabni bitki pri Kobaridu. Snemanje se bo čez dan odvijalo v Kobariškem muzeju, italijanski kostnici ter po okoliških vrhovih, kjer je pred 100 leti potekala soška fronta.

Sicer pa snemalna ekipa pripravlja tudi uradno srečanje z vsemi, ki želite z nakupom vstopnice (ta znaša 21,82 €) podpreti njihovo produkcijo. V večernih urah bodo namrečimeli lepo večerjo v lokalni restavraciji ali pubu, kjer boste lahko spoznali Indyja in celotne posadke ter postavili vsa vprašanja, ki ste jih kdaj vprašali. Nakup vstopnic je možen prek spletne strani http://bit.ly/Kobarid.

Ostali detajli v videu: https://youtu.be/CQprLLNkD2M

Z nakupom standardne vstopnice boste podprli našo produkcijo in dobili plakat za ekskluzivne dogodke - ki jih je podpisal Indy - z vsemi zgodovinskimi zaustavitvami na poti. Na fotografiji bomo natisnili fotografijo o tebi in Indy, ki jo bo tudi podpisala. Danes bomo ob Kobaridu in streljali bomo zunaj in na različnih lokacijah. Morda je mogoče izpolniti in slediti okolju, vendar to še ni jasno.

Vabljeni k ogledu kratkih tedenskih oddaj.


bottom of page